Nieuws van het CMDC-CDCS vzw

Cahier van Ars Collaborandi: 'Brusselse wegwijzer in welzijn en zorg', uw gids in het Brusselse doolhof van welzijns- en zorginstellingen

Voelt u zich soms verloren in de Brusselse welzijns- en gezondheidssector? Welke overheden zijn verantwoordelijk? Kent u alle bevoegde ministers?

Vraag de brochure (gratis) van Ars Collaborandi aan. Daarin wordt een duidelijk beeld geschetst van de institutionele werking in Brussel en van de organisatie van de Brusselse welzijns- en gezondheidssector.

Meer weten

CMDC-CDCS vzw, krachtlijnen en ambities

Het Centrum voor Maatschappelijke Documentatie en Coördinatie (CMDC-CDCS vzw), erkend door de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, is al 40 jaar lang de sleutelactor voor informatie over het welzijns- en gezondheidsaanbod.

De algemene beleidsverklaring van de huidige legislatuur 2019-2024 stippelt een samenhangend en geïntegreerd welzijns- en gezondheidsbeleid uit. Deze transversale en gemeenschapsoverschrijdende visie maakt deel uit van de kernactiviteit van het CMDC-CDCS vzw zoals onze tweetalige, betrouwbare realisaties voor de burgers, professionals, beleidsvoerders en actoren in de stadsontwikkeling getuigen: Sociaal Brussel, Brudoc, Hospichild en Born in Brussels.

Ontdek en deel onze presentatiefolder met de krachtlijnen en ambities van het CMDC-CDCS vzw dat kan bogen op 40 jaar kennis van het welzijns- en gezondheidsdomein.

Consulteer onze presentatiefolder hier

 

Consulteer ons jaarverslag 2020

cdcs ra 2020 nl vignette 

 

Voorstelling van de diensten van CMDC-CDCS vzw

Hospichild Brudoc Bruso